IMPIAN ZAAS

Followers

Tuesday, October 4, 2011

KABINET & WORDROBE...

...alhamdulilah...smp juga hasrat ku memiliki kabinet & wordrobe idaman...bukan nak bermegah tapi keperluan...selama ni aku x ada kabinet dan wordrobe sendiri...sbbnya selama ini aku menggunakan keperluan yg tlh disediakan oleh pihak majikan...so ...bila di rumah sendiri..nak x nak..kenalah sediakan..k.lau x !...mana nak letak brg2 ku semua...hampir sethn ngak aku servey...bkn apa nak ngak tgk bajet dan kuanlitinya...lastly..inilah hasilnya...w.lau apapun aku tetap puas hati...dan bersyukur sgt...ini jea yg aku & hubby mampu...

....dapur basah tp basah pun...hehehe!...tmpt masaknya di sudut lain..aku x buat di atas table top...


...dapur kering...mmg kering pun sbbnya sekadar mengisi brg2 keperluan


...wordrobe second bed room...(pintu sliding..nak samakan dgn pintu almari master bed room)


...wordrobe master bed room...asalnya aku nak pasang pintu dibuka...tp x bleh sbbnya ruang bilik sempit..so..kenalah buat pintu sliding


...dressing table...aku ambil design dr set di kediaman majikanku..senang..x yah fikir2...

1 comment:

  1. cantiknyer...puashati bila duk rumah sendiri kan...

    ReplyDelete